Awareness træning

Gør medarbejderne til et stærkt led i IT-sikkerheden. Med awareness træning bliver Jeres medarbejdere klædt godt på til at kunne spotte og indrapportere angreb.

Hvordan arbejder vi med awareness træning?

I en stor eller mellemstor organisation kan det være svært at finde tid til at samle alle medarbejdere samtidig for at fortælle om IT-sikkerheden, samt hvad den enkelte medarbejder skal være opmærksom på i dagligdagen.

Vores opfattelse er dog, at medarbejderne heller ikke lærer bedst ved at deltage i et seminar. De skal opleve et realistisk angreb, som det ville være rigtigt. Derfor arbejder vi i ViSikrer meget med phishing mails, hvor vi sender kampagner rundt til medarbejderne. Her vil medarbejderne uden at vide det være udsat for en phishing kampagnen. Falder de i fælden, får det ingen konsekvenser, men til gengæld lærer de, hvordan et angreb ofte foregår. Det giver en læring, som man ikke får ved at lytte til et foredrag.

I ViSikrer afholder vi også foredrag og kurser med det formål at give medarbejderne en baggrundsviden omkring IT-sikkerhed, og hvilke farer der er derude lige nu. Det er dog sjældent, at vores foredrag står alene. Skal de have den optimale virkning, skal de suppleres med phishing kampagner, så medarbejderne får set på egen krop.

Awareness træning skal ikke være kedeligt

Vi er helt bevidste omkring, at awareness træning og IT-sikkerheden måske ikke lige er det mest interessante for de fleste medarbejdere. Derfor arbejder vi aktivt med at gøre awareness træningen sjov. Det gør vi blandt andet ved at gennemføre konkurrencer mellem afdelinger eller individuelt. Et eksempel kunne være hvilken afdeling der har den bedste score i forbindelse med phishing kampagne.

Bliver vi booket til et foredrag med det formål at klæde medarbejderne bedre på mod angreb, så leverer vi et foredrag eller et kursus, hvor medarbejderne selv er aktive undervejs.

awareness træning

Kontakt os

eigil schjønning

Eigil Schjønning
Krise- og sikkerhedsspecialist

  Dampfærgevej 27 – 29, 3 & 5. sal,
2100 København Ø

3120 2064
kontakt@visikrer.dk

Bliv ringet op