Butiksdetektiv

Har du mistanke om svind i din butik? Så kan en butiksdetektiv være den rigtige løsning. Hos Motivas kan vi tilbyde professionelle butiksdetektiver. Vi overvåger din butik og eller dit lager med henblik på at mindske svind.

Har du problemer med svind i din butik? Så er du langt fra alene. Svind i butikker er nemlig stigende, og det kan have fatale konsekvenser for din forretning. Svind betyder nemlig at forholdet mellem indkøbte og solgte vare ikke harmonerer, hvilket betyder tabt omsætning. Derfor kan det i langt de fleste tilfælde sagtens betale sig at hyre en butiksdetektiv, hvis man har problemer med butikssvind.

Vi holder et skarpt øje med både ansatte og kunder. På den måde kan vi nemlig finde frem til den rette gerningsmand. Vi ved godt, at løsningen ikke altid ligger i udgangskontrol, hvorfor vi også har en bred vifte af tilgange til problemet. Visikrer har adgang til næsten alle specialer indenfor efterforskning, og vi kan derfor udfærdige forskellige rapporter, der kan anvendes som dokumentation i erstatning- og straffesager.

Få bugt på de irriterende tyve i din forretning, så du kan fokusere på det, du er bedst til.

butiksdetektiv

Kontakt os

eigil schjønning

Eigil Schjønning
Krise- og sikkerhedsspecialist

  Dampfærgevej 27 – 29, 3 & 5. sal,
2100 København Ø

3120 2064
kontakt@visikrer.dk

Bliv ringet op