Detektivbureau

Når vores kunder søger et detektivbureau, er det fordi, de har brug for information til en sag, som de ikke selv kan opklare. Det kan være alt fra butiksdetektiv til privat detektiv. Vi løser naturligvis det hele på en professionel måde, og bruger den erfaring vores personale har fået igennem politi- og militærarbejde.

Der er ingen tvivl om, at en stor del af befolkningen oplever et dalende serviceniveau fra politiet. Grundet færre ressourcer må politiet prioritere deres sager nøje. Det kan betyde, at de ikke altid er i stand til at opklare sager, som betyder noget for dig.

Visikrer er et detektivbureau, som kan hjælpe dig med at opklare en sag, som du ikke selv kan løse. Vi kan løse alt fra svind i butikker til opklaring af forsikringssager, utroskab og meget mere. Vi har adgang til næsten alle specialer, når det kommer til efterforskning. Det betyder, at vi altid har en professionel løsning på dit problem, og vi kan komme til bunds i den sag til en rimelig pris. Hos os kommer kvalitet og kunde først, og derfor tager vi hvert enkelt sag meget seriøst. Vi er godt klar over, at en sag betyder meget for dig, hvis du går så langt som at kontakte et detektivbureau, og derfor gør vi alt, hvad vi kan, for at få løst din sag så effektivt som muligt.

detektivbureau

Kontakt os

Krisestyring

Eigil Schjønning
Krise- og sikkerhedsspecialist

  Egeparken 3
4862 Guldborg

9245 1409
kontakt@visikrer.dk

Bliv ringet op