IT-sikkerhed

Søger I en partner til IT-sikkerheden? Hos ViSikrer arbejder vi med IT-sikkerhed på både strategisk, taktisk og operationelt niveau. Vi arbejder vi med en 360 graders tankegang, der giver den bedste sikkerhed hele vejen rundt. Skal vi også hjælpe Jer?

IT-sikkerhed med forretningen i fokus

Mangel på IT-sikkerhed kan være yderst kritisk forretningen. Hos ViSikrer arbejder vi med IT-sikkerhed på et strategisk, taktisk og operationelt niveau. Vi kan udarbejde strategien, ligesom vi kan sørge for at få den eksekveret.

Vælger I os som partner, får I en partner, der prioriterer Jeres forretning og sætter den i centrum. For at kunne udarbejde den bedste løsning, er vi nødt til at kende forretningen. Vi afdækker, hvor de forretningskritiske data ligger placeret, og bygger en løsning op omkring dette.

360 graders IT-sikkerhed

Hos ViSikrer arbejder vi med IT-sikkerhed ud fra en 360 graders strategi. Et hjul kører kun ordentligt, hvis det er komplet hele vejen rundt. Et hjul på 355 grader vil bumpe og give problemer med kørslen. Vi ser IT-sikkerhed på samme måde. Derfor sammensætter vi IT-løsninger, der er modstandsdygtige på alle vigtige parametre. Det nytter ikke noget at have det bedste software på markedet, hvis medarbejderne ikke kan bruge det. Vi tager højde for det hele, og hele vejen igennem er Jeres forretning i centrum.

Medarbejderne er en del af it-sikkerheden

Medarbejdere er et af de mest sårbare områder, når det kommer til IT-sikkerhed. Rigtig mange brud på sikkerheden sker gennem phishing mails. Ønskes det tilbyder vi awareness træning, hvor medarbejderne uddannes i at spotte og indrapportere mulige angreb. En stærk medarbejderstab kan være et af de vigtigste våben, når det kommer til IT-sikkerhed.

Hvem kan vi hjælpe?

Hos ViSikrer arbejder vi både med store, mellemstore og mindre virksomheder. Der ligger trusler for alle virksomheder, og alle virksomheder har vigtig data, der skal beskyttes. Vi sammensætter en IT-sikkerhedsløsning til Jeres behov, der passer til virksomheden.

Rådgivning om IT sikkerhed

Har I en intern IT-afdeling men søger nye input udefra? Vi kan se på Jeres IT-sikkerhed med nye briller. It sikkerhedsrådgivning er oplagt for Jer, hvis I føler at I er kørt fast eller har brug for at få blive udfordret på Jeres tanker og arbejdsmetoder. Vi kan blandt andet rådgive om IT-sikkerhed i forbindelse med:

  • Software
  • Hardware
  • IT-løsninger
  • Sikkerhedsprogrammer
  • CRM
  • Mailsikkerhed
  • Awareness træning
  • Internetsikkerhed
  • Med mere…

Brug for hjælp med IT-sikkerheden? Så udfyld kontaktformularen her på siden – så vender vi tilbage inden for 24 timer på hverdage.

it-sikkerhed

Kontakt os

eigil schjønning

Eigil Schjønning
Krise- og sikkerhedsspecialist

  Transportbuen 5A
 4700, Næstved

9245 1409
kontakt@visikrer.dk

Bliv ringet op