Krise/sikringsøvelse ... Kommer snart

Hos Visikrer tilbyder vi mange forskellige tyverialarmer. Vi har også tyverialarmer, som selv kan installeres.

Tyverialarmer af høj kvalitet

Find din kvalitetstyverialarm hos visikrer.dk. Med en tyverialarm fra ViSikrer. Kan du billigt og effektivt sikre mod og forebygge indbrud i dit hjem. En tyverialarm er ikke blot med til at stresse en tyv under et indbrud, men den virker også forebyggende. Dette skyldes, at indbrudstyve kigger efter alarmer, når de skal udvælge deres mål. Med en tyverialarm nedsætter du altså risikoen for, at du får indbrud i dit hjem. Når du vælger en tyverialarm fra ViSikrer, får du en brugervenlig alarm, der er nem at betjene og kan udbygges i forhold til det aktuelle behov.

Tyverialarm til privat og erhverv

Hos ViSikrer tilbyder vi tyverialarmer til både privat og erhverv. Uanset om du skal bruge en tyverialarm til din virksomhed eller i din private bolig, står vi hos ViSikrer klar til at hjælpe dig. Ønsker du at høre mere omkring, hvordan vi kan hjælpe dig? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os. Dette sker nemmest på vores e-mail eller via telefon. Vi sidder her klar til at besvare dine spørgsmål og komme med gode råd. Ønsker du som virksomhed et gratis og uforpligtende møde, er vi åbne for dette.

Køb Nookbox her   

Nookbox er et at de mest avancerede og agile tyverialarm

NookBox Gateway G2 er et af markedets mest alsidige og kraftfulde systemer til sikkerhed i både private hjem og virksomheder. NookBox G2 integrerer sikkerhed, automatisering og strømstyring i et system. NookBox G2 kombinerer de bedste teknologier inden for, RF, Zigbee og Z-Wave, og skaber uendelige muligheder for sikkerhed og kontrol i dit hjem.

SIKKERHED

  • Dobbelte kommunikationsveje, IP og 2G indbygget i Gateway
  • F1 radiokommunikation kan håndtere op til 2km.
  • Kompatibel med NookBox F1, Zigbee On Board og Z-wave via Dongel.
  • 2 alarmområder og 160 trådløse sektioner
  • Alarm protokol via SIA-IP.
  • IP-kameraer og PIR-kamera til billedeverifikation og overvågning i realtid
  • Systemtjenester via NookBox app eller webportal.

Home system

NookBox giver maksimal fleksibilitet til hjemmeautomatisering via ZigBee eller Z-Wave tilbehør. Gennem enkle grænseflader kan serviceydelser nemt skræddersyes til at opfylde familiens behov. Mulighederne er mange med NookBox; kontrolbelysning, kontrollere temperatur og luftkvalitet er nogle af de tilgængelige funktioner.

  • Støtter Zigbee on board og Z-wave tilbehør via dongel
  • Kontrol og programmering via NookBox app eller webportal.

Overvågning

Med NookBox kan IP-kameraer og kameradetektorer installeres til visuel overvågning og visuel verifikation. For eksempel kan der i tilfælde af en alarm sendes advarsler i realtid til brugeren og overvågningspersonalet for at bekræfte begivenheden ved at se de indsamlede alarmer eller indsamlede video. Nookbox rapporterer alarmhændelser i CID / SIA-format og sender videoer og billeder via e-mail / FTP over IP.

tyverialarm

Kontakt os

eigil schjønning

Eigil Schjønning
Krise- og sikkerhedsspecialist

  Dampfærgevej 27 – 29, 3 & 5. sal,
2100 København Ø

3120 2064
kontakt@visikrer.dk

Bliv ringet op