Penetrationstest

Ved en penetrationstest tester vi Jeres sårbarhed overfor hackerangreb. Vi sætter os ind i Jeres forretning og arbejder metodisk for at sikre, at sikkerheden er i top. Mangel på jævnlig penetrationstest kan føre til tab eller lækket data.

Opdag dine sårbarheder før hackere gør det

For hele tiden at kunne opretholde et højt it-sikkerhedsniveau er en jævnlig penetrationstest essentiel. Når vi arbejder med penetrationstest sætter vi os først grundigt ind i Jeres forretning, så vi forstår, hvor Jeres sårbarheder er henne. Det er væsentligt for at kunne finde de huller, som en hacker vil gå efter. Dernæst går vi metodisk tilværks og udfører penetrationstesten ud fra, hvor hackere vil angribe.

Mangel på penetrationstest kan have fatale konsekvenser

Vi oplever at penetrationstests ofte er overset ude i virksomhederne, hvor der som regel bliver allokeret flere midler til andre områder inden for IT-sikkerhed.

Glemmes penetrationstesten fuldstændig, kan det dog have fatale konsekvenser for sikkerheden, da der hurtigt kan blive overset store huller i sikkerheden. Principielt kunne man køre penetrationstests hele tiden, men det er ikke alle virksomheder, der har ressourcerne til det. Vi anbefaler, at du får udført en penetrationstest jævnligt og især, når du opdaterer dine systemer eller skifter systemer.

Hos ViSikrer har vi flere års erfaring med at udføre penetrationstest af både større og minde systemer. Vi er også klar til at hjælpe Jer. Udfyld kontaktformularen nedenfor og bliv ringet op.

penetrationstest

Kontakt os

eigil schjønning

Eigil Schjønning
Krise- og sikkerhedsspecialist

  Dampfærgevej 27 – 29, 3 & 5. sal,
2100 København Ø

3120 2064
kontakt@visikrer.dk

Bliv ringet op