Privat efterforskning

Få hjælp til efterforskning af topprofessionelle mennesker med en baggrund i Politiet og Forsvaret. Vi arbejder med efterforskning for både private og virksomheder.

Professionel efterforskning

Når du vælger ViSikrer til at udføre privat efterforskning, kan du forvente efterforskere med en professionel og struktureret tilgang til opgaven. Vores efterforskere har en professionel baggrund fra høje stillinger i både Politiet og i Forsvaret.

Når vi arbejder med privat efterforskning, gør vi brug af det udstyr, der er nødvendigt for at kunne løse opgaven. Vi gør for eksempel brug af lydoptagelse, GPS tracking og overvågning. Hvilket udstyr vi bruger, kommer helt an på opgaven.

Vi fastsætter vores priser ud fra opgavens omgang. Vil du have et tilbud på din opgave? Så udfyld kontaktformularen her på siden og lad os komme med et uforpligtende tilbud på privat efterforskning af din opgave.

Efterforskning for private og virksomheder

Hos ViSikrer udfører vi efterforskningsopgaver for både private for firmaer. Nedenfor kan du se eksempler på nogle af de opgaver, som vi typisk løser:

  • Stalking & chikane
  • Efterforskning i forbindelse med forsikringssager
  • Sygdom hos medarbejdere
  • Butiksdetektiv

Vi løser også andre typer af efterforskningsopgaver. Passer din opgave ind i ovenstående? Så kontakt os gerne. Vi kan løse de fleste opgaver inden for privat efterforskning.

privat efterforskning

Kontakt os

Krisestyring

Eigil Schjønning
Krise- og sikkerhedsspecialist

  Egeparken 3
4862 Guldborg

9245 1409
kontakt@visikrer.dk

Bliv ringet op