Privatdetektiv

Hos ViSikrer udfører vi detektivopgaver inden for blandt andet forsikringssager samt stalking & chikane. Vores detektiver har en professionel baggrund med mange års erfaring inden for Politiet og Forsvaret.

Detektiver med baggrund i Politiet og Forsvaret

Vores privatdetektiver løser opgaver for både private og virksomheder. Alle vores detektiver har en professionel baggrund fra Politiet og Forsvaret. Derfor har vores privatdetektiver også et stort kendskab til efterforskning og dokumentation.

I vores arbejder gør vi brug af det udstyr, der er nødvendigt for at løse opgaven. Det kan være alt lige fra GPS trackere, lydoptagelser eller IT-overvågning.

Vores priser afhænger meget af kompleksiteten af den opgave, vi skal løse. Kontakt os via kontaktformularen her på siden og lad os komme med et bud og en pris på, hvordan vi bedst kan løse din opgave.

Hvilke opgaver kan vi løse?

Hos ViSikrer udfører vi en række forskellige detektivopgaver for både private og virksomheder. Nedenfor kan du læse en uddybning af, hvad vi for eksempel kan hjælpe med.

Private opgaver

Stalking & chikane
Bliver du stalket eller chikaneret, og har du svært ved at bevise det? For at kunne føre en sag mod en stalker, kræves der dokumentation. Denne dokumentation kan være svær at skaffe. Vi kan levere denne dokumentation, så du kan gå videre til myndighederne. Vi har erfaring fra sager med både fysisk stalking og stalking via IT.

Forsikringssager
Føler du dig snydt af dit forsikringsselskab i forbindelse med en forsikringssag? Vi efterforsker sagen og kan finde den manglende dokumentation.

Opgaver for virksomheder

Butiksdetektiv
Når vi løser opgaver som butiksdetektiv drejer sagerne sig ofte om butikssvind. Internt tyveri er en af de helt store kilder til svind i detailhandlen. Hvert år taber virksomheder rigtig mange penge på grund af svind. Er du en af dem.

Overvågning af byggepladser
Både ved hjælp af vagter og avanceret overvågningsudstyr, kan vi overvåge både større og mindre byggepladser.

Sygdom i virksomheden
Oplever du problemer med for meget sygdom i virksomheden, eller har du mistanke om systematisk sygdom? Vi kan foretage efterforskning og overvågning af medarbejder for at finde ud af, om der virkelig er tale om sygdom eller uretmæssigt fravær.

privat detektiv

Kontakt os

Krisestyring

Eigil Schjønning
Krise- og sikkerhedsspecialist

  Egeparken 3
4862 Guldborg

3120 2064
kontakt@visikrer.dk

Bliv ringet op