Privatdetektiv Esbjerg

Er du på jagt efter en privatdetektiv i Esbjerg? Så er du landet det helt rette sted. Hos ViSikrer.dk kan vi løse stort set alle opgaver inden for privat efterforskning. Skal vi hjælpe dig? Kontakt os via kontaktformularen nedenfor eller giv os et kald. Så kommer vi med et tilbud på din opgave.

Privatdetektiver i Esbjerg med baggrund i Forsvaret og Politiet

Hos ViSikrer.dk arbejder vi ud fra gennemtestede metoder. Vores privatdetektiver har en lang baggrund fra store stillinger i Forsvaret og Politiet. Det er din sikkerhed for, at du får en detektiv med en professionel tilgang til opgaven. Vi kan løse stort set alle opgaver inden for privat efterforskning. Vi beskæftiger os blandt andet meget med stalking, chikane og forsikringssager. Har du en anden sag? Så kontakt os gerne – så kommer vi med et bud på opgaven.

Hvordan kommer jeg i gang?

Vil du gerne have os til efterforske en sag? Så udfyld kontaktformularen eller ring til os. Typisk har vi et møde, hvor vi får klarlagt dit behov og får et indblik i sagen. Herefter kommer vi med et tilbud på opgaven samt vores løsning på problemet. Godkender du går vi straks i gang med efterforskningen. Under forløbet er vi løbende i kontakt, så du har et indblik i, hvordan sagen udvikler sig.

privat detektiv esbjerg

Kontakt os

Krisestyring

Eigil Schjønning
Krise- og sikkerhedsspecialist

  Egeparken 3
4862 Guldborg

9245 1409
kontakt@visikrer.dk

Bliv ringet op