Privatdetektiv Fyn

Hos Visikrer er vi eksperter i detektivopgaver, og vi udfører dem på et professionelt plan inden for en lang række områder. For eksempel kan vi indsamle data til rapporter, som skal hjælpe dig i straffe- og erstatningssager til blandt andet forsikringssager samt stalking og chikane.

Vi har det rette udstyr til at løse din opgave

Når du hyrer en Privat detektiv fra Visikrer til at løse din opgave på Fyn, kan du altid regne med, at vi har udstyret i orden. Vi har udstyr, som har været testet i både militær og politi, og derfor ved vi også, at det virker. På den måde kan vi løse din opgave så effektivt som muligt, og være sikker på at vi kommer helt i bund i sagen. Udstyret kan hjælpe os med at løse opgaver som eksempelvis fysisk stalking og stalking på internettet. Derudover kan det være en god hjælp, når vi skal udfærdige rapporter til eksempelvis forsikringssager.

Privatdetektiver med baggrund i politiet

Hos Visikrer har vi styr på tingene. Vi kan løse din opgave så professionelt, som overhovedet muligt. Det kan vi fordi, vores detektiver har erfaring fra politiet, og ved således hvordan man arbejder med forskelligt efterforskningsarbejde. Deres erfaring kommer dem både til gode, når de fysisk skal undersøge ting, men også når der skal skrives rapporter, som eventuelt skal bruges i retten. Her kender de proceduren, og kan derfor strikke rapporter sammen, som kan bruges i retsmæssig sammenhæng.

privat detektiv fyn

Kontakt os

Krisestyring

Eigil Schjønning
Krise- og sikkerhedsspecialist

  Egeparken 3
4862 Guldborg

9245 1409
kontakt@visikrer.dk

Bliv ringet op