Privatdetektiv København

Hos Visikrer er vi eksperter i detektivopgaver, og vi udfører dem på et professionelt plan inden for en lang række områder. For eksempel kan vi indsamle data til rapporter, som skal hjælpe dig i straffe- og erstatningssager til blandt andet forsikringssager samt stalking og chikane.

Privatdetektiver i København med baggrund i politiet

Når du vælger en privatdetektiv fra Visikrer.dk, har de enten haft en baggrund i politiet eller i militæret. Vi går meget op i at vores privatdetektiver har de rette færdigheder. På den måde kan vi nemlig sikrer os, at vi kommer helt til bunds i din sag på en effektiv måde. Det betyder også, at vi kan levere detektivarbejde til en retfærdig pris og med et godt resultat hver gang.

Hos Visikrer.dk kan vores privatdetektiver i København løse en masse forskellige opgaver. Vi kan blandt andet løse opgaver i forbindelse med Stalking, chikane og forsikringssager. Derudover går vi meget op i, at vi har det rette udstyr til at løse de forskellige opgaver. Vi bruger udstyr, som blandt andet bliver brugt i politi og militær, således vi ved, at det er udstyr, som fungerer.

privat detektiv københavn

Kontakt os

Krisestyring

Eigil Schjønning
Krise- og sikkerhedsspecialist

  Egeparken 3
4862 Guldborg

9245 1409
kontakt@visikrer.dk

Bliv ringet op