Privatdetektiv Odense

Hos Visikrer er vi eksperter i detektivopgaver, og vi udfører dem på et professionelt plan inden for en lang række områder. For eksempel kan vi indsamle data til rapporter, som skal hjælpe dig i straffe- og erstatningssager til blandt andet forsikringssager samt stalking og chikane.

Kom til bunds i en sag med en privatdetektiv i Odense

Der er ingen tvivl om, at de manglede ressourcer fra politiet, har gjort privatdetektiver mere og mere populære. Derfor er du langt fra alene, hvis du føler du mangler professionel hjælp fra det private. Hos Visikrer er vi eksperter i detektivarbejde, og vi vil meget gerne hjælpe dig. Vi har medarbejdere, som har erfaring i netop denne type opgaver fra militæret og politiet.

Vi har derfor adgang til en bred vifte af udstyr, som skal være med til at hjælpe os med at komme til bunds i din sag. Det kan eksempelvis være alt fra GPS trackere, IT-overvågning og lydoptagelser.

Hvad kan vi løse og hvad koster det?

Hos Visikrer kan vi hjælpe dig med en lang række af opgaver indenfor detektivarbejde i Odense. Vi kan blandt andet hjælpe dig i forsikringssager, chikane og stalking samt utroskab. Har du derfor en sag, kan vi højst sandsynligt løse den. Du skal altid være mere end velkommen til at kontakte os og få en pris. Vi løser opgaver for private til rimelige priser, og vi sætter altid kunden i forreste række. Det betyder, at vi altid går hele vejen for at få løst din opgave.

privat detektivodense

Kontakt os

Krisestyring

Eigil Schjønning
Krise- og sikkerhedsspecialist

  Egeparken 3
4862 Guldborg

9245 1409
kontakt@visikrer.dk

Bliv ringet op