Privat efterforskning

Få hjælp til efterforskning af topprofessionelle mennesker med en baggrund i Politiet og Forsvaret. Vi arbejder med efterforskning for både private og virksomheder.

Professionel efterforskning af særlige sager

Når ViSikrer vælges til at udføre privat efterforskning, kan du forvente efterforskere med en professionel og struktureret tilgang til opgaven. Vores efterforskere har en professionel baggrund fra høje stillinger i både Politiet og i Forsvaret.

Vort politiuddannet team har lang erfaring med alt fra efterforskningsledelse, efterforskning af alle former for kriminalitet, observationstjeneste og sporsikring (forensics). Sporsikringen kan foretages på både genstande, personer og gerningssteder.

Vi kan foretage efterforskningsskridt, så som afhøringer, sikre beviser, analysere prøver, der er pakket og klar til retten eller andre, der skal anvende resultatet. Udarbejdelse af rapport er en naturlig del af de fleste opgaver.

Efterforskningsledelse varetages af erfarne ledere, der er uddannet i dansk politi.

Vi kan i princippet udføre opgaver i hele verden.

Der er ingen særlige lovregler, der regulerer brug af skygning (overvågning), besigtigelse eller tekniske undersøgelser, som er de mindst indgribende efterforskningsskridt. Disse opgaver udføres effektivt af privat virksomhed.

Kontakt johnny@visikrer.dk / 3120 2064 for yderligere information og/eller udfyld venligst kontaktformularen.

Sporsikring

Kontakt os

Krisestyring

Eigil Schjønning
Krise- og sikkerhedsspecialist

  Egeparken 3
4862 Guldborg

3120 2064
kontakt@visikrer.dk

Bliv ringet op