Spring til indhold

YDELSER

Vor viden – din sikkerhed

ViSikrer tilbyder ydelser og produkter indenfor sikrings-området, delt i nedenstående fem kategorier. Tøv ikke med at kontakte os, hvis ikke du finder svar på netop dit problem eller spørgsmål vedrørende sikring herunder. Vi har erfaring med de fleste discipliner indenfor sikring, og kan henvise, hvis ikke vi selv kan hjælpe.

Prisen på vores ydelser og produkter er individuel fra opgave til opgave, og afhænger af typen og omfang af opgaven. 
Kontakt os på telefon 71 96 70 60, eller skriv på kontakt@visikrer.dk, for et hurtigt og uforpligtende overslag eller et konkret tilbud på en opgave.

Havne og havnefaciliteter

ViSikrer udarbejder, som Anerkendt Sikringsorganisation (RSO), sårbarhedsvurderinger for havne og havnefaciliteter. Baseret på data fra havnen eller havnefaciliteten udarbejder ViSikrer i samarbejde med politikredsen sårbarhedsvurderinger. 

Kritisk Infrastruktur

ViSikrer udarbejder risikoprofil for institutioner og virksomheder. Baseret på data fra kunden og data indsamlet på stedet, udarbejder ViSikrer en specifik risikoprofil. 

Efterforskning

ViSikrer støtter havne og virksomheder med efterforskning i forsikrings- og straffesager

Kursusvirksomhed

ViSikrer gennemfører to gange om året et todages ISPS-kursus. Efter kursus har Kursisterne opnået taktisk kendskab til ISPS–reglerne.

Uvildig rådgivning

ViSikrer tilbyder at udføre uvildig sikringsrådgivning ved byggeopgaver med henblik på, at bygherren får den bedst mulige sikring for de rådige ressourcer.