Spring til indhold

UVILDIG RÅDGIVNING

Sikringsrådgivning ved byggeopgaver

ViSikrer tilbyder at udføre uvildig sikringsrådgivning ved byggeopgaver med henblik på, at bygherren får den bedst mulige sikring for de rådige ressourcer. 

Ofte er sikring ikke tænkt ind i projektering af byggeopgaver. ViSikrers engagement tilsikrer, at det er den rette sikring der projekteres ind fra start. ViSikrer er med i alle faser af projektet.

Adgangskontrol

ViSikrer tilbyder at udføre uvildig rådgivning i forbindelse med etablering af adgangskontrolanlæg med henblik på, at bygherren får den bedst mulige adgangskontrolanlæg, for de rådige ressourcer.

Ofte har bygherren ikke kompetencer til at stille de rette krav til et adgangskontrolanlæg. Der er fare for at adgangskontrolanlægget enten kan for lidt eller kan for meget. Begge dele betyder en fordyrelse af projektet.

ViSikrer er med i alle faser af etableringen.

Perimetersikring

ViSikrer tilbyder at udføre uvildig rådgivning ved etablering af- eller ombygning af perimetersikring med henblik på, at bygherren får den bedst mulige sikring, for de rådige ressourcer.

ViSikrers engagement garanterer, at gældende sikringsstandarder overholdes samtidig med, at vi anbefaler langtidsholdbare løsninger.

ViSikrer er med i alle faser af etableringen.

Overvågning

ViSikrer tilbyder at udføre uvildig rådgivning ved etablering af- eller ombygning af overvågningssystemer med henblik på, at bygherren får den bedste overvågning, der er mulig for de rådige ressourcer.

Ofte har bygherren ikke kompetencer til at stille de rette krav til sine overvågningssystemer. Der er fare for at et overvågningssystem enten kan for lidt eller kan for meget. Begge dele betyder en fordyrelse af projektet.

ViSikrer er med i alle faser af etableringen.

Dimensionering af sikring på facilitet

ViSikrer tilbyder at udføre uvildig rådgivning, når sikring af faciliteten skal dimensioneres med henblik på, at bygherren får den optimale dimensionering af sikringen, herunder den vagtservice, der er mulig for de rådige ressourcer.

Ofte har facilitetsejeren ikke kompetencer til at stille de rette krav til sin sikring og vagtbetjening. Der er fare for at sikringen og vagtbetjeningen enten bliver over- eller underdimensioneret. Begge dele kan blive dyrt for facilitetsejeren.

ViSikrer er med i alle faser af dimensioneringen.

Dimensionering af sikring ved arrangementer

ViSikrer tilbyder at udføre uvildig rådgivning når sikring af et arrangement skal dimensioneres med henblik på, at arrangøren får den optimale dimensionering af sikringen, der er mulig for de rådige ressourcer.

En arrangør har ikke altid detaljeret kendskab til sikringskravene til arrangementet. ViSikrer kan støtte hermed. ViSikrer kan således være med i såvel planlægning som udførelse af sikringen (koordinering af vagtindsats).

Under gennemførelse af arrangementer kan ViSikrer både planlægge og rådgive for indsættelse af de rekvirerede sikringsressourcer.